We verbouwen onze showroom

Update: 01-09-2020 afgerond.

Momenteel zijn wij druk bezig met het vernieuwen van onze showroom. Binnenkort nodigen wij u graag uit om in onze nieuwe showroom tegels en sanitair te bekijken.

Wat zal er nieuw zijn?

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten, hierbij een korte omschrijving wat er allemaal in de vernieuwde showroom te zien zal zijn.  In totaal komen er 12 nieuwe badkamer en sanitair opstellingen met prachtig badkamer meubilair en sanitair. We gaan ook ons assortiment wand- en vloertegels uitbreiden, waardoor u een nog ruimere keuze heeft uit mooie oplossingen voor uw woonkamer, keuken, hal of badkamer. Tegels van hoge kwaliteit in moderne kleuren die gemakkelijk te combineren zijn, waardoor u een ruimte in uw woning een geheel eigen uitstraling kunt geven. En alle tegels die u in onze showroom aantreft, kunt u ook vinden in onze online showroom. Maak op onze website uw eigen qr-code aan en combineer de tegels op ons mega beeldscherm in de showroom.

Nieuwe en moderne kranen

Naast het assortiment wand- en vloertegels, breiden we ook ons aanbod in kranen uit. De laatste trend wat betreft kranen treft u aan in onze showroom. Alvast een hint? Zwart wordt wit! Wit is namelijk de nieuwe trendkleur wanneer het gaat om kranen. Kom naar onze showroom om te kijken hoe deze kranen te combineren zijn met onze nieuwe tegels. En voor als u niet met de nieuwste trend mee wilt gaan: uiteraard hebben we ook een breed aanbod in kranen in allerlei andere kleuren.

Wij verwelkomen u graag

Ben u al nieuwsgierig geworden? Wij kijken zelf met spanning uit naar het eindresultaat en laten u graag onze nieuwe showroom zien. We zijn erg benieuwd wat u er van vindt. Houd onze website goed in de gaten voor meer informatie omtrent de opening van de nieuwe showroom.