Ariostea tegels

Ariostea tegels onderscheiden zich door creativiteit en functionaliteit. De veelzijdige series van het merk hebben ieder een eigen thema die naadloos aansluit bij de hedendaagse trends in woonstijlen. De hoogwaardige porseleinen keramiek tegels kunnen worden toegepast in iedere ruimte van de woning, op wand en vloer. Elegante kleuren en looks creëren een bijzonder accent in huis. De series zijn omvatten vele uitvoeringen en een ruim aanbod in XXl en XXXL formaten. In onze showroom hebben we een selectie van de mooiste Ultra series voor u klaar staan. Kom ze bekijken en ervaar zelf deze  prachtige design tegels uit Italië. 

Laat je inspireren door de prachtige Ariostea Ultra series

Kom naar onze showroom en ervaar de klasse en uitstraling van deze bijzondere tegelseries. Werkelijk alle series zijn innovatief en blinken uit in design en vormgeving. Voor iedere stijl, voor ieder interieur en voor iedere toepassing is er een Ariostea tegel die aansluit bij uw woonwensen.
De tegels in alle series omvatten in diverse grote formaten. Ook voor buiten op terras zijn er keramische grootformaat tegels verkrijgbaar. De grote tegels zijn geschikt voor thuis en voor zakelijke toepassingen.