Showroom

In onze compleet vernieuwde showroom kunt u een ruime collectie tegels en sanitair bekijken.  We bieden een ruim en actueel assortiment  van de beste merken. Ons sanitair aanbod is gevarieerd en hebben alles in huis voor een moderne badkamer. Voor het bekleden van wanden en vloeren bieden we een ruime en actuele tegelcollectie. Voor elke woonstijl en budget hebben we de beste oplossingen voor u klaar staan. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies en mooie combinaties.

Exclusief in de regio: Piet Boon tegels 

Exclusief in de regio hebben we de tegelcollectie van de internationaal gerenommeerde topontwerper Piet Boon voor u klaarstaan. Stuk voor stuk prachtige tegelseries in vele kleuren en looks. Betonlook, metaallook of natuursteenlook, we hebben ze allemaal staan. Stijlvolle en hoogwaardige wand- en vloeroplossingen van Hollandse bodem.

Grote en actuele tegelcollectie voor wand en vloer

In onze vernieuwde showroom kunt u tegels bekijken in badkameropstellingen met sanitair. U kunt de tegels combineren met een actueel aanbod sanitair en badkamermeubels van de beste merken. 

Alles voor de badkamer

Voor een moderne en praktische badkamer moet u zeker even langskomen. We hebben alles in huis voor de badkamer. Kranen, badkamermeubels, hoofddouches, baden, wastafels, douchewanden, spiegels, verlichting en accessoires. We hebben het allemaal overzichtelijk ingericht in complete opstellingen. Een ruim assortiment van de beste merken voor een droombadkamer en vele jaren zorgeloos gebruik.

Compleet ingerichte opstellingen

Om u een goed beeld te geven van mogelijke combinaties hebben we compleet ingerichte badkamers, douches en toiletruimtes ingericht. We helpen u graag op weg met het samenstellen van uw badkamer of toilet. We bekijken samen uw alle mogelijkheden die aansluiten bij uw smaak en woonstijl. We combineren tegels, sanitair, kranen en meubilair volledig op maat. We maken van deze samenstelling een fotorealistische visualisatie. Zo krijgt een duidelijk beeld van het eindresultaat.

Digitale ondersteuning voor een goede impressie vooraf

Op een groot 4k scherm in onze showroom kunt u digitaal onze tegels bekijken en combineren in prachtige sfeerruimtes. Zo krijgt u tegels een goede indruk hoe de vloer of wand eruit komt te zien. U kunt ook thuis tegels combineren, ideeën opdoen en heel veel sfeerfoto’s bekijken. Bekijk en combineer eenvoudig onze tegels met de Tegelviewer

U vindt het allemaal in de showroom van Brinkman Stitselaar.  U bent van harte welkom!