Professionele verwerking van tegels

Ervaren tegelzetters maken het verschil

Wanneer u bij ons een keuze heeft gemaakt voor de juiste tegels, dan komt de volgende stap in het proces naar een nieuwe vloer of wand in uw woning. het verwerken van de tegels. We werken samen met vaste en ervaren tegelzetters. Echte vakspecialisten maken het snel en vakkundig.

Wij verzorgen alle tegel werkzaamheden

Het verwerken tegels en maken van vloeren vergt veel kennis en vakmanschap. We werken daarom alleen samen met gerenommeerde tegelzetters en installateurs. Zo kunt u ervan uitgaan dat de tegels die u bij ons aanschaft met zorg worden verwerkt. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe de tegels het beste verwerkt kunnen worden. De tegelzetters werken met de nieuwste materialen en volgens de laatste technieken. 

Tegelzetters komen vooraf inmeten

De ervaring van onze tegelzetters komt niet alleen van pas na aankoop van tegels. Ook van te voren kan onze service goed van pas komen. Het oppervlak van de ruimte of de lichtinval kan van invloed zijn op de keuze. Onze tegelzetters kunnen de ruimte voor u inmeten en kijken waar de moeilijkheden zitten. Is de ruimte recht en egaal of zijn er veel hoeken en uitsparingen? Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.