hET MOOISTE SANITAIR VOOR IEDER BUDGET

Sanitair showroom Brinkman Stitselaar

In onze showroom vindt u verschillende sanitair en badkamer opstellingen met gerenommeerde merken zoals: Catalano-inova, Detremmerie, Sphinx, Villeroy & Boch, Hans Grohe, Steinberg, Grohe, Keuco en Geesa.

Ook met een klein budget is er veel mogelijk

Hierdoor kunnen wij u als klant laten zien dat ondanks een klein budget, er toch veel mogelijkheden zijn om A-merken te gebruiken in uw toekomstige badkamer of toilet. Het voordeel hiervan ten opzichte van de outlet- importmerken is dat er betere garantie kan worden verleend aan u als klant. Een voorbeeld hiervan is een onderdelen garantie van 10 jaar of meer. Neem geen risico met uw sanitair! Naast het bekijken van de opstellingen in onze showroom is het ook mogelijk dat wij uw toekomstige badkamer en/of toilet in 3D tekenen. Het grote voordeel hiervan is dat u bijna voor 100% weet hoe uw badkamer of toilet er uit komt te zien. En u kunt het ontwerp thuis op de pc, mac, ipad of android tablet ook nog eens rustig bekijken.

Bent u geen klusser of heeft u simpel weg geen tijd om de badkamer zelf te renoveren. Geen nood ook hiervoor kunnen wij u van dienst zijn. Wij werken samen met vakmensen die uw badkamer snel en vakkundig kunnen realiseren.

Geselecteerde topmerken badkamer meubilair

Alleen de beste merken badkamer keramiek

Mooie en decoratieve badkamer kranen

Moderne en kwalitatieve douchecabines, wanden en baden

Grote collectie badkamer spiegels en spiegelkasten

- TEGELVIEWER -

Mix & match

Met de Tegelviewer kunt u  tegels combineren in sfeervolle ruimtes. Maak de mooiste combinaties met vloer- en wandtegels voor de woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. Boordevol inspirerende foto’s en tegelinformatie. U kunt ook een foto insturen van de ruimte die u wilt betegelen. U kunt dan onze tegels bekijken in uw eigen woning op een groot beeldscherm in onze showroom!

- TEGELZOEKER -

Bekijk onze tegelcollectie

Keuze uit 1500 tegels voor iedere woonstijl. Boordevol info en sfeerfoto’s 

Blijf op de hoogte

Wij houden u graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in tegelland. Nieuwe tegelcollecties en looks, de laatste tegeltrends, leuke ideeën en inspiratie opdoen en nog veel meer.