Serenissima tegels

Serenissima tegels onderscheiden zich door creativiteit en functionaliteit. De veelzijdige series van het merk hebben ieder een eigen thema die naadloos aansluit bij de hedendaagse trends in woonstijlen. De hoogwaardige porseleinen keramiek tegels kunnen worden toegepast in iedere ruimte van de woning, op wand en vloer. Elegante kleuren en looks creëren een bijzonder accent in huis. De series zijn omvatten vele uitvoeringen en een ruim aanbod in grote formaten. In onze showroom hebben we een selectie van de mooiste series voor u klaar staan. Kom ze bekijken en ervaar zelf deze  originele design tegels uit Italië. 

Laat je inspireren door de prachtige tegelseries van Serenissima  

Kom naar onze showroom en ervaar de klasse en uitstraling van deze bijzondere tegelseries. Werkelijk alle series zijn innovatief en blinken uit in design en vormgeving.  Voor iedere stijl, voor ieder interieur en voor iedere toepassing is er een Serenissima tegel die aansluit bij uw woonwensen.
De tegels in alle series omvatten in diverse grote formaten. Ook voor buiten op terras zijn er keramische grootformaat tegels verkrijgbaar.