Maak iets bijzonders met vintage tegels

Vintage tegels is een verzameling van allerlei soorten bijzonder tegels. Tegels met aparte vormen, patchwork of kenmerkend voor een bepaalde regio of tijd. Wij hebben een grote collectie vintage- en retro tegels. Hip, Oudhollands of landelijk, ze staan voor u klaar in vele kleuren, uitvoeringen en formaten. Maak iets bijzonders en creëer een eigen unieke sfeer. 

Vintage tegels leuk voor de wand

Wilt u iets leuks en vrolijks op de wand, maar u weet nog niet wat. Overweeg dan de wand te bekleden met vintage tegels. U kunt werkelijke iedere look creëren. Bijvoorbeeld een hippe en momenteel zeer populair metaallook. Dit geeft een bijzonder effect bij natuurlijk of kunstmatig licht. Leuk als achterwand voor de keuken of voor een wanddeel die u wilt accentueren. Houdt u meer van landelijk? Kies dan voor een handbak tegel met licht gegolfde randen die er verouderd uitziet in een neutralere kleurstelling. Of toch liever een mediterrane uitstraling met juist warme en zomerse kleuren? Wat u ook mooi vindt, we hebben ze allemaal voor u klaar staan.

      
Patchwork: speel met patronen

Patchwork tegels kenmerken zich door bijzondere patronen op de tegels. De tegels samen vormen dan een bijzonder en vaak kleurrijk geheel. Een echte eye-catcher in de kamer en door het enorme aanbod vindt u altijd iets past bij uw interieur. De tegels met verschillende patronen zijn ook mooi om onderling te combineren in diverse legpatronen. Zo maakt u dus  uw eigen vloer, waar er maar één van is. Laat de creatieve geest de vrije loop en ga aan de slag met patchwork. We helpen u natuurlijk graag verder met ideeën, sfeervoorbeelden en legadviezen. Patchwork tegels zijn in verschillende maten en uitvoeringen te verkrijgen, voor zowel wand als vloer. De tegels zijn duurzaam in gebruik en eenvoudig te onderhouden. 

Oer-Hollands uit grootmoeders tijd of retro uit de jaren zestig

Wie kent ze niet, die oer-Hollandse tegelvloeren uit de huizen van weleer. We hebben een prachtige collectie vintage tegels waarmee u de gemoedelijke sfeer van vroeger kunt creëren. Tegels in vele typische Hollandse kleuren, veelal vierkant in wat kleinere maten. Naast deze collectie hebben wij ook een bijzondere retro collectie met typische looks, kleuren en patronen uit de jaren zestig en daarna. U kent ze vast nog uit de oude fotodoos. Combineer oud met nieuw voor een geweldige sfeer in huis. Het mag! 

Ruime collectie vintage in onze showroom en online

In onze showroom kunt u een ruime  collectie vintage tegels bekijken. Kom langs en we helpen u graag verder met uw wensen en ideeën. Wilt u alvast inspiratie opdoen en prachtige sfeerimpressies met vintage tegels bekijken? Bekijk hier de inspirerende foto’s. U kunt ook uw eigen ontwerp maken en onze gehele tegelcollectie combineren in fraaie sfeerruimtes. Ga naar de tegelviewer en combineer wand- en vloertegels.