Gigacer tegels: hoge esthetische waarde en grote formaten

Gigacer is een gerenommeerde tegel fabrikant uit het hart van de Italiaanse keramiek industrie. Al vele jaren maken zij top keramische tegels die door en door gekleurd zijn, slijtvast en van een zeer hoge kwaliteit. Design en natuurlijke inspiratiebronnen zijn kenmerkend voor de 9 prachtige series, met ieder haar eigen thema. Bijzonder is de nadruk op de grootformaten in iedere serie, zelfs tot 120×250 cm. Dat noemen we XXL bij Brinkman Stitselaar.

Laat je inspireren door de geweldige series   

Kom naar onze showroom en ervaar de klasse en uitstraling van deze bijzondere tegelseries. Werkelijk alle series zijn innovatief en blinken uit in design en vormgeving. Geïnspireerd op natuurlijke bronnen en architectuur. Voor iedere stijl, voor ieder interieur en voor iedere toepassing is er een tegel die aansluit bij uw wensen.
Ook voor buiten op terras zijn er keramische grootformaat tegels tot 120×120 cm verkrijgbaar. 

Kom naar de showroom voor deze bijzondere collectie Gigacer tegels

In onze showroom hebben wij een selectie van de mooiste series van Gigacer tegels voor u klaar staan. De collectie is zeer uitgebreid en bestaat uit 9 series verdeeld in verschillende formaten, uitvoeringen, oppervlaktes en heel veel kleuren. Iedere serie is gebasserd op een thema en veelal geinspireerd op vormen, kleuren en materialen uit de natuur. En in vele groot formaten als: 60×60, 60×120, 120×120,60×250 en 120×250 cm. Ideaal om de grote tegels als wandpanelen te gebruiken in badkamer en keuken. We helpen u graag verder met alle mogelijkheden en toepassingen van deze tegels. De verwerking van deze bijzondere tegels kunnen we voor u verzorgen.
We werken hiervoor samen met vaste en ervaren vakspecialisten.
Zelf alvast aan de slag?  Maak een eigen ontwerp met grote tegels in onze tegelviewer