Marazzi Grande Metal Look

Marazzi Grande Metal Look omvat de charme van minerale metalen in twee kleuren met een opvallend iriserend oppervlak. Benadrukt door grote panelen die nog meer naadloze ontwerp mogelijkheden bieden. De ideale omstandigheden om oneindige vormcomposities en boeiende inrichtingsoplossingen te creëren.

De perfecte keramische vloer- en wandbekleding voor iedere ruimte, thuis en zakelijk

Grote tegels, ook wel slabs genoemd, zijn een perfecte oplossing voor het bekleden van wanden en vloeren. De panelen laten zich eenvoudig verwerken en bedekken in één keer een enorm oppervlakte. Voegen zijn er nog nauwelijks en de diverse patronen in de tegels zorgen voor een groot en natuurlijk geheel. Ook zijn de panelen te gebruiken als toplaag voor een balie, wastafel en douchewand. 

Hoogwaardige vloer- en wandoplossingen voor binnen en buiten

De hoogwaardige tegels beschikken over alle eigenschappen die nodig zijn voor duurzaam gebruik binnen en buiten. De panelen zijn water- en vorstbestendig en door de hoge slijtvastheid geschikt voor zakelijk en intensief gebruik. Vloeren, wandbekleding, meubilair of buitengevels, het is allemaal mogelijk. De perfecte afwerking voor ieder project met de Marazzi Grande Metal Look.

Kom naar de showroom voor de geweldige serie Marazzi Grande Metal Look

In onze showroom hebben we een mooie selectie van de Marazzi Grande Metal Look voor u klaar staan. De tegels zijn door de grote formaten en de technische eigenschappen zeer geschikt voor zakelijke toepassingen. Een tegelpaneel van vloer tot plafond! De serie Grande Metal Look bestaat uit 3 metaallooks en is geschikt voor iedere ruimte. De tegelpanelen zijn ook te gebruiken als tafelblad, aanrechtblad of voor het bekleden van meubels. De tegels kenmerken zich door een hoge slijtweerstand en zijn bestendig tegen vocht, vorst en vuil. De tegels zijn dus ook geschikt voor toepassingen buitenshuis. We helpen u graag verder met alle mogelijkheden. Nog meer grote tegels bekijken van Marazzi? Bekijk hier de serie Grande Marble Look,  Grande Concrete Look en de Grande Stone Look.

 

Grande Stone  120×120 -120 x240 – 160×320 en 162×324 cm

Marazzi Grande Metal Look

Grande Metal look
Iron light
Metal
120×240 – 160×320 – 162×324 cm

 

Grande Metal look
Corten Metal
Metal
162×324 cm

Marazzi Grande Metal Look

Grande Metal look
Iron dark
Metal
120×240 – 160×320 – 162×324 cm

Marazzi Grande Metal Look

Grande Metal look
Iron light
Metal
120×120 cm

 

Grande Metal look
Iron light
Metal
120×120 cm