Luxalon systeemplafond

Brinkman Stitselaar is trotse dealer van Luxalon. Wij staan voor de volle 100% achter dit duurzame merk en zijn dan ook zeer blij dat wij de plafondsystemen van dit merk in assortiment hebben. De plafonds van dit merk bestaan voor ruim 90% uit gerecycled aluminium en gaan lang mee. Dat is goed voor uw portemonnee, maar daarnaast ook voor ons milieu. Luxalon combineert duurzaamheid, kwaliteit en uitstraling tot in de finesses.

Plafonds van aluminium

De plafonds van Luxalon zijn verkrijgbaar in verschillende variaties, kleuren en afwerkingen. U kunt het plafond dus geheel naar eigen smaak samenstellen. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om vanaf foto’s te beoordelen wat de ‘look & feel’ van een Luxalon-plafond is. Aluminium is niet een voor de hand liggend materiaal wanneer het gaat om plafondsystemen, maar wij overtuigen u graag. Kom daarom langs in onze showroom om de plafonds met eigen ogen te zien. Wij hebben vier verschillende variaties van plafonds die u kunt bekijken in onze badkamer opstellingen

Innovatieve plafonds

Luxalon Plafondsystemen maakt deel uit van het beursgenoteerde bedrijf Hunter Douglas, een bedrijf van eigen bodem. Overal ter wereld kom je de producten van Hunter Douglas tegen. De fabrikant dankt zijn succes met name aan het bekende merk Luxaflex en is marktleider in raambekleding. Met de Luxalon Plafondsystemen heeft het bedrijf een geheel innovatief product op de markt gebracht dat momenteel zeer in populariteit stijgt.

De voordelen van Luxalon

Zoals aangegeven is een Luxalon plafond zeer duurzaam: het materiaal gaat jarenlang mee en u maakt een milieubewuste keuze. Daarnaast kenmerken de plafonds zich door de zeer luxe uitstraling en zijn ze sfeerbepalend voor uw woning. Ook kennen de plafondplaten weinig onderhoud. Ze zijn eenvoudig schoon te maken en schimmelvrij. De plafonds zijn gemakkelijk en snel te monteren, met behulp van een duidelijke montagehandleiding. Nieuwsgierig geworden? Kom langs in onze showroom en we informeren u graag over alle mogelijkheden.