Betonlook tegels

Betonlook tegels zijn erg populair. Door de neutrale grijstinten passen ze bij elk interieur. De fraaie patronen en dessins zorgen voor een natuurlijk geheel. De tegels zijn in vele maten verkrijgbaar, ook in XXL formaten. Kom ze bekijken in onze showroom en laat u verrassen door ons ruime aanbod.

Geef u interieur de uitstraling die u wilt. Van een neutrale vloer met een subtiel detail tot een hippe industriële look. Het kan allemaal met betonlook tegels. De tegels zijn kunnen prima gecombineerd worden met een decortegel of een fraai mozaïek of patchwork.

Betonlook tegels zijn in iedere ruimte te gebruiken

De tegels zijn geschikt voor alle ruimtes in uw woning. Ze zijn waterbestendig en dus ook geschikt voor badkamer, keuken en toilet. De tegels zijn slijtvast en bieden de voordelen van keramiek. Eenvoudig in onderhoud en prima te combineren met vloerverwarming. Door de grote variatie in series en dessins kunt u de tegels combineren met ieder interieur.

Betonlook tegels

Betonlook tegels

In vele tinten en dessins

Betonlook tegels zijn verkrijgbaar in zeer veel uitvoeringen. Bepaal op basis van je toepassing de juiste tegel. We helpen u graag hierbij. Wilt u rust creëren in een kamer, overweeg dan een lichte grootformaat tegel voor een robuuste vloer met minder voegen. Of ga juist voor warm en stoer met een donkere antraciet tint en subtiele patronen.

Combineer kleuren en maten uit een serie 

Combineer een betonlook tegel met andere maten uit dezelfde serie en maak een gevarieerd legpatroon op de vloer of wand zoals een Romaanse vloer of een wildverband met 2 of meer maten. Wij kunnen van iedere tegel de complete serie leveren. Dus andere formaten en ook andere kleuren uit dezelfde serie. De neutrale tinten van betonlook tegels laten zich dus mooi  combineren met fraaie bijpassende kleuren. Voor een subtiel element in de vloer of bijvoorbeeld een gekleurde schouw of wand. 

Ruime collectie in onze showroom

In onze showroom kunt u een ruim aanbod betonlook tegels bekijken in vele uitvoering. Kom langs en we helpen u graag verder met uw wensen en ideeën. Wilt u alvast inspiratie opdoen en prachtige sfeerimpressie bekijken?  Bekijk ze hier. U kunt ook eigen ontwerp maken met onze tegels in fraaie sfeerruimtes. Ga naar de tegelviewer