Vloertegels vormen de basis

De mooiste collectie vloertegels vind je bij Brinkman Stitselaar. We leveren alleen vloertegels van gerenommeerde merken en A-kwaliteit. In onze showroom kunt u vele soorten en kleuren vloertegels bekijken. Voor iedere toepassing hebben wij de juiste  tegels voor u klaar staan.

Grote vloertegels zijn populair

Vloertegels worden steeds groter. Momenteel is het meest gekozen formaat 60×60 cm, maar de vraag naar grotere maten neemt sterk toe, waardoor formaten als 75×75, 80×80 en 90×160 inmiddels verkrijgbaar zijn in vele kleuren, dessins en looks. Werken met grootformaat vloertegels zorgt voor een ruimtelijke uitstraling van de kamer. 

De mooiste vloertegels voor ieder interieur

We leveren keramische vloertegels in vele kleuren, formaten, dessins en looks. Met de juiste vloertegel creëert u de perfecte basis voor uw interieur. Kiest u voor een antraciet matte vloertegel of toch voor een lichtgrijze betonlook tegel? Wat past bij de woning en uw interieur, maar vooral: wat past bij u? We helpen u graag verder met het maken van de juiste tegelkeuze. En houden natuurlijk rekening met de toepassing en de eigenschappen waaraan de tegel moet voldoen. Combineer een keramische tegelvloer met vloerverwarming voor optimaal wooncomfort en duurzaam energieverbruik. Wij verzorgen het voor u.

De juiste vloertegel voor iedere toepassing

Om de juiste tegel te kiezen is het belangrijk om eerst vast te stellen voor welke toepassing de tegel gebruikt wordt. In onze showroom staan vele soorten tegels opgesteld voor ieder denkbare toepassing en situatie. Voor natte ruimtes hebben wij vloertegels met een hogere anti-slip waarde en voor vloeren die intensief gebruikt gaan worden bieden wij tegels met de hoogste anti-slijtage factor. Ook voor projecten hebben we een speciaal assortiment vloertegels. Met een collectie van ruim 3.500 tegels slaagt u bij ons altijd. Voor iedere klus, voor ieder budget. Ook vind u bij ons een groot assortiment wandtegels

Wij verwerken ook tegels

Wilt u liever alles in één dak en gaat u voor zeker. Wij zorgen er voor dat de tegels ook worden verwerkt in uw woning. Een vast team van ervaren tegelzetters en vakspecialisten maken het snel en vakkundig. Van advies tot verwerking, we zorgen ervoor dat u alles perfect verloopt. 

Maak uw eigen ontwerp 

Kies een tegel in onze showroom en maak hiermee direct uw eigen ontwerp op een groot beeldscherm. U kunt ook online alvast aan de slag met tegels combineren in sfeervolle ruimtes. Ook vindt u hier veel sfeerfoto’s om inspiratie op te doen en tegel informatie. Ga naar de Tegelviewer

Bekijk digitaal vloertegels in uw eigen kamer!

U kunt ook een foto insturen van de ruimte die u wilt betegelen. Na 3 werkdagen kunt u tegels combineren in uw eigen woning op een groot beeldscherm in onze showroom. Upload hier uw foto.