Houtlook tegels zijn Natuurlijk en heel praktisch

Houtlook tegels

Houtlook tegels zijn in vele kleuren en dessins verkrijgbaar en zijn niet van echt hout te onderscheiden. In fraaie plankformaten voor een warme en natuurlijk sfeer en de voordelen van keramiek. Onderhoudsvrij, eenvoudig te reinigen en watervast.

Een houten vloer zorgt voor een warme uitstraling in iedere ruimte van de woning. De natuurgetrouwe tegels zijn ook mooi om toe te passen op de wand, of op een gedeelte daarvan. Houtlook tegels zien er niet alleen echt uit, maar voelen ook als hout door de fijne groeven in de toplaag van de tegels. Keramische houten tegels bieden veel voordelen ten opzichte van echt hout en worden daarom veel gekozen. Duurzaam in gebruik en prima te combineren met vloerverwarming. 

Maak de sfeer die past bij uw interieur

De tegels zijn in vele variaties, kleuren en dessins verkrijgbaar: van Schots eiken tot oudgemaakte houten vintagelook tegels, het is allemaal mogelijk. Zo kunt u iedere gewenste woonsfeer creëren. De tegels zijn in verschillende plankformaten verkrijgbaar zoals 15×120 cm, 20×150 cm of 25×180 cm. Toe te passen als plankenvloer, maar ook geschikt voor het maken van bijzondere legpatronen en natuurlijk de alom bekende visgraat. 

Vocht en vuil krijgen geen kans met keramische houtlook tegels

Keramisch hout is zeer geschikt voor natte ruimtes als keuken, badkamer en toilet. De tegels zijn volledig waterafstotend en zijn eenvoudig te reinigen door de ondoordringbare keramisch toplaag. Vocht, schimmel en vuil krijgen geen kans. De tegels vormen de basis voor ieder interieur en zijn prima te combineren accessoires. En natuurlijk heel comfortabel met vloerverwarming.

Ruime collectie in onze showroom

In onze showroom kunt u een ruime houtlook collectie bekijken in vele uitvoering. Kom langs en we helpen u graag verder met uw wensen en ideeën. Wilt u alvast inspiratie opdoen en prachtige sfeerimpressie met houtlook tegels bekijken?  Bekijk deze hier. U kunt ook eigen ontwerp maken en tegels combineren in fraaie sfeerruimtes. Ga naar de tegelviewer