veel variatie in ons Wandtegel assortiment

Doe meer met wandtegels

Wandtegels zijn in vele kleuren, vormen en dessins verkrijgbaar, waardoor deze steeds meer gebruikt worden als decoratief element in de kamer. Prachtige kleurrijke vintage wandtegels of zeshoeken in betonlook, we hebben ze voor u klaar staan.

Met wandtegels maak je frisse en unieke combinaties

In onze showroom vind u een actuele en trendy collectie wandtegels. Van oudsher worden wandtegels toegepast in natte ruimtes, als keuken en badkamer, maar er worden steeds meer tegels toegepast op wanden van iedere ruimte in de woning. In allerlei vormen en kleuren voor een afwisselend en uniek resultaat. Je maakt het allemaal met wandtegels van Brinkman Stitselaar. Ga voor kleur, ga voor iets unieks.

De mooiste wandtegels voor iedere ruimte

We leveren keramische wandtegels in vele kleuren, vormen en diverse toplaag afwerkingen. Met de juiste wandtegel geeft u de ruimte een eigen sfeer en uitstraling. Kiest u een fris en kleurrijk mozaïek of toch een handgemaakte retrotegel? Wat past bij de ruimte en bij de inrichting, maar vooral: wat past bij u? We helpen u graag verder met het maken van de juiste tegelkeuze. En houden natuurlijk rekening met de toepassing en de eigenschappen waaraan de tegel moet voldoen. 

De juiste wandtegel voor iedere toepassing

Om de juiste tegel te kiezen is het belangrijk om eerst vast te stellen voor welke toepassing de tegel gebruikt wordt. In onze showroom staan vele soorten wandtegels opgesteld voor ieder denkbare toepassing en situatie. Ook voor projecten hebben we een speciaal assortiment wandtegels. Met een collectie van ruim 2.500 tegels slaagt u bij ons altijd. Voor iedere klus, voor ieder budget. Ook vind u bij ons een groot assortiment vloertegels

Wij verwerken ook tegels

Wilt u liever alles in één dak en gaat u voor zeker. Wij zorgen er voor dat de tegels ook worden verwerkt in uw woning. Een vast team van ervaren tegelzetters en vakspecialisten maken het snel en vakkundig. Van advies tot verwerking, we zorgen ervoor dat alles perfect verloopt. 

Maak uw eigen ontwerp 

Kies een tegel in onze showroom en maak hiermee direct uw eigen ontwerp op een groot beeldscherm. U kunt ook online alvast aan de slag met tegels combineren in sfeervolle ruimtes. Ook vindt u hier veel sfeerfoto’s om inspiratie op te doen en tegel informatie. Ga naar de Tegelviewer

Bekijk digitaal wandtegels in uw eigen kamer!

U kunt ook een foto insturen van de ruimte die u wilt betegelen. Na 3 werkdagen kunt u tegels combineren in uw eigen woning op een groot beeldscherm in onze showroom. Upload hier uw foto.