Maak het af met natuursteenlook tegels

Natuursteenlook tegels zijn in vele kleuren en natuurlijke patronen verkrijgbaar en niet van echt natuursteen te onderscheiden. De fraaie keramische tegels zijn in vele formaten bij ons verkrijgbaar. Van marmerlook tot een robuuste hardsteenlook, we hebben ze allemaal staan. Geniet van de prachtige uitstraling van natuursteen gecombineerd met de voordelen van keramiek. 

Mooi en praktisch tegelijk met keramische natuursteenlook tegels

Een echte natuurstenen vloer zorgt voor een bijzondere uitstraling in iedere ruimte van de woning.  De natuurgetrouwe tegels zijn ook mooi om toe te passen op de wand, of op een gedeelte daarvan. En natuurlijk praktisch in gebruik. Een van de vele voordelen van keramiek is de ondoordringbare toplaag. En dat is bij echt natuursteen niet het geval. Natuursteen is van origine poreus en dus gevoelig voor vocht en vlekken. Ook het onderhouden van een echte natuursteen vloer vergt de nodige inspanningen, dan wel moet u een gespecialiseerd bedrijf inhuren de vloer regelmatig te polijsten. De toplaag van een keramische natuursteenlook tegels maakt u simpelweg schoon met lauw water. Duurzaam in productie, er hoeft immers niets uit de natuur te worden afgegraven. 

Een natuurlijke en sjieke uitstraling voor uw interieur

De tegels zijn in vele natuursteen variaties, kleuren en dessins verkrijgbaar. Er zitten verschillende dessins in een doos waardoor geen enkele tegel hetzelfde is. Dit zorgt voor uniek geheel, die u niet snel elders zult tegenkomen. Door het grote aanbod kunt u iedere gewenste sfeer creëren en combineren met uw inrichting. Sjiek met graniet of lekker landelijke met een Belgische hardsteenlook. Of toch liever een witte marmerlook in de badkamer, met de prachtige gekleurde aders die zo kenmerkend zijn voor marmer. Wilt je ook mooi vindt, u slaagt bij ons altijd. De tegels zijn ook in lgrote formaten verkrijgbaar, zoals 70×70,  60×90 of zelfs 120×120 cm. De vloer of wand oogt hiermee nog mooier omdat er minder voegen zichtbaar zijn. 

Vocht en vuil krijgen geen kans

Door de perfecte eigenschappen van keramiek kunt nu in ruimtes als de keuken en badkamer werken met natuursteen. Ook zijn de tegels slijtvast en door de harde toplaag zijn geen loopsporen zichtbaar, iets wat bijvoorbeeld bij echt natuursteen na verloop van tijd zichtbaar wordt en de vloer er doffer uit gaat uitzien. De tegels zijn volledig waterafstotend en prima te combineren met vloerverwarming voor een comfortabel gevoel.

Ruime collectie in onze showroom

In onze showroom kunt u een ruime natuursteenlook collectie bekijken in vele uitvoering. Kom langs en we helpen u graag verder met uw wensen en ideeën. Wilt u alvast inspiratie opdoen en prachtige sfeerimpressie met natuursteenlook tegels bekijken?  Bekijk ze hier. U kunt ook eigen ontwerp maken en onze gehele tegelcollectie combineren in fraaie sfeerruimtes. Ga naar de tegelviewer.